Am gasit aceasta poza intamplator pe net si am decis sa o pun pentru a destinde putin atmosfera si in plus ca sa fiu in ton cu Alexandru care a abordat subiectul culinar chiar daca nu prea are legatura cu arta in sine.
P.S.: nu am pus-o de dragul de a o pune dar este deosebit realizata.Sper sa va placa!!!
marți, 11 martie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
11 comentarii:
este
da, si eu stiu sa fac sandvisuri d-alea mici cu diferite ornamente si cu scobitoare infipta in el...sunt artista nu?
Curcanul. Curcanul provine din Mexic, de unde a fost adus in Europa dupa cucerirea acestuia de catre spanioli, in anul 1521. I se spunea "pasare de India". Englezii il numeau, insa, "pasare de Turcia" ("Turkey bird", denumire pastrata si astazi) pentru ca in Anglia curcanul a ajuns "prin intermediul" negustorilor turci.
avand in vedere ca arta de a manca de mai marii nostrii este considerata o arta aceast platou reprezinta arta...
si da tea, esti artista!
nu este. este sunca taiata si aranjata pe o farfurie.
ma yo nu tsiu daca asta e arta sau nu dar stiu k tea este o artista fdaca stie sa faca sandvisuri dalea mici :X
Nu e artă! Tâmpeniuţă din asta poate sa facă şi un copil de 7 ani care n-a auzit ce e aia "artã"
a vrut marinescu sa ne faca o aroganta;))))))
quote(Traian);") pentru ca in Anglia curcanul a ajuns "prin intermediul" negustorilor turci."
...concluzia sensibila este ca Yilmaz l-a vandut pe Bazi la englezi?
este de o mare valoare, am impresia ca este un.... grigorescu; sau avand in vedere tusa si textura tabloului, mai degraba pare a fi un Campofrio datand inca din 11.03.2007
Daca muschiul file nu era aranjat sub forma de curcan cred ca diparea valoarea artistica.
Trimiteți un comentariu