luni, 12 mai 2008

Festivalul International de Teatru de strada

Anul acesta va fi organizat la Bucuresti festivalul de teatru in strada, "B-Fit", care va dura aproximativ patru-cinci zile si la care vor participa trupe din Romania, Germania, Cehia sau Franta.

Aceasta versiune de teatru in aer liber este una a Festivalului International de Teatru B-Fit, care are loc din doi in doi ani si care s-a desfasurat pentru prima oara anul trecut la Bucuresti, potrivit Newsin.Prin acest proiect se doreste crearea unei traditii prin care publicul sa fie aproape de artisti. Aceasta a precizat ca spectacolele, care vor dura aproximativ 30 de minute, vor avea loc in pietele mari din Bucuresti si vor fi gratuite..

In aceasta editie,Compania Transe Express Circuss va prezenta doua spectacole,Le mobile Homme si Le Lacher de Violons.Specializata in scenografiile spectaculoase si aeriene, Transe Express parcurge lumea intreaga pentru a-si exporta miracolul urban.Inca din anii 1990,Transe Express inventeaza Arta Celesta si produce spectacole aeriene care ii permit sa-si inscrie imaginile monumentale in labirintul orasului.

www.transe-express.com

Compania Off, companie care promoveaza artele strazii, se joaca cu teme universale:dragostea,moartea,toate aceste elemente in dialog cu spatiul de reprenzentare, orasul.Cu sudoare,fantasme si extravaganta, Off stabileste o relatie fizica cu publicul. Va darui Bucurestiului spectacolul sau Girafele, in care o turma de girafe, pe piciorange oarbe si invizibile, dau buzna in oras...

www.compagnieoff.org

Niciun comentariu: